Psihoterapie – Psihodrama clasica

Autocunoaştere (psihoterapie) prin sesiuni de Psihodramă

psihoterapeut (psihodramatist) Eusebiu Tihan

Atunci când ne confruntam cu situatii de viaţă, se întâmplă să ne îndoim de capacitatea noastră de repliere si de înaintare într-un mod flexibil si creativ. Evidentierea acestormasti 2 resurse, adevarate comori ale inimii noastre ne ajuta sa ne repozitionam din punct de vedere energetic si emotional, constientizând astfel noi optiuni de abordare a situatiilor devenind încrezatori în capacitatea noastra de solutionare.

O sesiune de de psihoterapie se centreaza pe modul în care putem ajuta diferite persoane astfel ca aceștia sa îsi descopere adevaruri esentiale și să le integreze. De asemenea, terapia va sprijini persoanele în a-si depasi anumite impedimente si în a-si depasi conexiuni profunde si durabile cu adevarurile despre sine, simultan cu crearea unei comunitati de personae ce se accepta unii pe altii într-un mod autentic.

Sesiunea de psihoterapie se desfășoară într-un mediu securizant ceea ce poate ajuta la regasirea si mentinerea concentrarii, la stimularea progresului personal într-un mod entuziast, creative si plin de bucurie.

Obiectivele sesiunii de terapie.

Pe parcursul sesiunii, participantii vor învata modalitati de refacere a propriului echilibru interior, modalitati de vindecare prin psihodrama clasica moreniana.

Pe parcursul sesiunii participantii vor învata sa îsi reîncadreze experientele cu conatatii negative ce adesea sunt un impediment în calea prosperităţii.

Durata:

• sesiune de grup:       120 minute
  • sedinta individuala:  45 minute

porumbel cu floare

,, Adevărata frumuseţe izvoreste din sublim si simplitate…,,”

Voltaire